11 Ocak 2013 Cuma

Her yöne 90 dakika


Oyundan yeni geldim ve bunları yazmak için sabahı bekleyemedim.
Her yöne 90 dakika !

Gerçekten de her yöne gitti...
İnce dokundurmaları, toplumsal gerçeklerin mizahi bir dille anlatılması, Ahmet Çevik ile Veysel Diker'in süper oyunculukları ile şahane bir geceydi.

Skeçler sıkmadan dozunda ayarlanmıştı. Ahmet Dikeri'in ilk skeçte canlandırdığı paparazzi ise bence gecenin en iyisiydi. İyi tahlil edilmiş, konuları güncel ve güzel kurgulanmış bir oyundu.
Seyircinin de direkt katılımı ile ayrı bir güzelliğe ulaştı oyun ve oyuncular...
Tiyatro gerçekten başka bir şey.
Oyunu izleyenler kadar oyuncunun aldığı hazzı da çıkışta Veysel Diker'in, Ahmet Çevik'in  ve Deniz Oral'ın  yüzlerinde gördük.
Netti.
Tüm oyuncular çok sıcaktı. İzleyiciler ile çıkışta kurdukları iletişim birçok sanatçıya  veya ünlüye örnek olmalı bence ...

Eğer bu oyunu bir şekilde yakalarsanız sakın bırakmayın. Tutun ucundan bir buçuk saat zamanın nasıl geçtiğini anlamadan gülün, gülün, gülün....
Ünlü olsalar bile insani değerlerini kaybetmediklerini gözlemlediğim, hissettikleri hazzı da karşılarındaki bizlere geçiren bu müthiş insanların emeklerine  ve enerjilerine sağlık diyor ve keşke bir kez daha  gösteri yapsalar da sevgili eşim ve oğlum ile birlikte gitsek diye iç geçiriyorum.
Bugün Burdur'dalarmış. Oraya mı gitsek ne ?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

BlogOkulu Gadgets