25 Ocak 2013 Cuma

Anahtarlık parladı.

Yine bir promosyon malzemesi olarak, kenarda  köşede kalmış bu anahtarlık kısacık süren bir çalışma neticesinde bu hale geldi. 
Değerlenmiş olmasına çok sevindim. 











Kalem kutusu şimdi bana ait oldu!


Böyle bir kutuyu arkadaşlarımla birlikte bir panayırda görmüştük. Bana seslenip tezgah başına çağırmışlardı.  " tam senlik bir şey var" diye  !
Taşlarla süslenmiş bir gözlük kılıfıydı bu ve iyi de bir para isteniyordu. Elim gitti gitti geldi, almadım ama aklım da kalmadı değil. Şimdi ablamdan, taşa benzer kaplama malzemesini de bulunca önce bununla başlayayım dedim. 
Ve ilk deneme. Korkarım devamı gelecek....Şimdi beni yansıtır oldu işte... Pırıl pırıl...








Magnet çalışmaları- Mandallar

Duman'ın devamlı sıçrayıp buzdolabı ile mutfak dolabı arasında daracık yerden mutfak dolabının üzerine çıkması ve bazen  de düşmesi sebebiyle  buzdolabı kapağındaki magnetlerimin bir çoğu kırıldı.
Çok uzun zamandır kafamdaydı magnet yapmak.
Özellikle de mandalları cicili bicili boyamak ve objelerle süslemek ama boyama, yapıştırma, objeleri ayarlama derken vakit de bulamamış, canım da çok istememişti açıkçası. Bugün çamaşırları toplarken birden bire mandalla aramızda duygusal bir bağ oluştu. Çekim kuvveti..
Elimde renkli mandalları görünce dur bir bakım neler olabilecek dedim ve sonuç aşağıda. Dolap üzerine yerleştirmeye dayanamadan hemen yayınlıyorum.

Zaten mandallar renkli ve boyalı olduğu için  önce eskimiş ve koyulaşmış ojeler ile birşeyler yaptım. Böylece ojeler de işe yaradı.



Sonra devreye stickerlar girdi. İnsan figürlüleri bir yere topladım. 

Bir başka sticker çalışması.

Sonra bulduğum  objeleri buralara uyarladım. Kalemler düğmeydi,  kalp ve kelebekler ise küpeydi. Arkalarını çıkartıp buralara yapıştırdım. 
 Bu da yetmedi bir de boncuk kutumdakiler girdi devreye.
Allah'tan mandal bitti. Daha keçeyle yapacaklarım da var ama onlar bir dahaki sefere. Ve hemen mandal almam lazım:))




Uyku gözlüğünü süsledim.

Akşam yaptığım uyku gözlüğü.
Eski iş yerimin promosyon malzemelerinden çıkmıştı, tam atacaktım, böyle bir çalışmaya dönüştü son anda. 
Değişik de oldu. Elimde  uzun uçak yolculuklarından kalan setler var, onlarla daha değişik şeyler yapacağım.
Sevdim bu işi...




BlogOkulu Gadgets