18 Aralık 2012 Salı

MERHABA

Düşünürken çok kolaydı herşey..... Düşüncede hala kolay.
İlk defa zorlandım yazıya başlamak için. Oysaki her zaman kolay olmuştur kalem kağıt ile buluşmam. Saatlerce yazabilirim,beni bilenler bilir. Notlar alır, yapacaklarımı sıralarım hemen hemen her işimde. Artık bu benim için bir rituel oldu.
Ama kalem güzel olacak ! Yumuşak, rengi koyu, kağıda değdiğinde içindeki mürekkebi yavaşça bırakacak ve dingin bir akarsu gibi ufak ufak akıp gidecek..... Mümkünse de mor mürekkep.
Sevgili Nurçin, bir senede 4 ajanda bitirmemi oldukça yadırgamış (!) ve " bir kitap yaz ve tüm baskılarını elle yaz ama, ancak içindekini söndürürsün" demişti. 
Sonunda yaptım.  
Meslek ile ilgili bir kitap oluştu. Son düzenlemelerinden sonra basıma vereceğiz. 22 yıllık hizmet sektöründe her kademede ve son 15 yıldır da yöneticilikte çalıştığım Turizm alanında, bölümüm ile ilgili en  son  tekniklerin anlatıldığı bir iş kitabı aslında. Güzel oldu çünkü bu alanda böyle bir kitap, iki elin parmak sayısını geçmez. Belki birilerine faydalı olurum. 
Sonra da bu blog yolculuğu başladı. 
Yemeği ve yedirmeyi seviyorum, yengeç kadınıyım ya , alakasız bir şeylerden alakasız başka şeyler oluşturmayı da seviyorum, bir de yazılarım var eeee niye duruyorum ki diyerek uzunca zamandır kafamda oluşturduğum isim, tasarım  düşüncelerini sevgili arkadaşım Meltem ile paylaştım ve Cumartesi  gece yarısına kadar, oldukça da eğlenerek oluşturduk blogun ilk görüntüsünü. Hala da çift taraflı uğraş veriyoruz. Akşamları da canım kocamın yakasına yapışıyor ve onu da ister istemez dahil ediyorum. Her zamanki desteği ile sesini çıkartmıyor canım kocam ve bana yardımcı oluyor. 
Galiba biraz şekillendi ve güzel bir şeyler çıkardık sanki.

Her alanda paylaşımlarla, bana göre yemek tarifleri ile, yaptığım acayip tasarımlarla, yaşamın içinde gönül gözü ile gördüğüm her şeyi Ben'ce Bengü'ce bulabileceğiniz bir blog bu. Hayatı kıskacıyla yakalamak isteyenlere özel.
Bazen bir çiçeğin üzerine düşen çiğ damlasının fotoğrafında, bazen  bir kedinin patisinde, bazen hüzünlü bir yazıda bir çift göz damlası olacağız ya da parti tadında sofralarda .... 


Sevgiyle, keyifle  MERHABA HERKESE ..... 


BlogOkulu Gadgets